Kijk ook bij de workshops


Vijfdaagse vervolgcursus: Zielsverbonden schrijven
Johanna van Houten
is schrijfster en begeleidt de cursus Zielsverbonden schrijven.

Zielsverbonden schrijven is een schrijfcursus waarbij een leuk en foutloos geschreven verhaal niet de insteek is. Zielsverbonden schrijven is schrijven zonder prestatiedwang. Presteren komt vanuit het denken, niet vanuit de Ziel. Die prestatiedruk gaan wij middels een korte geleide meditatie loslaten, waardoor jij je vanuit jouw Zielsbewustzijn volledig vrij zult voelen om datgene wat jouw Ziel jou te vertellen heeft op te schrijven. Jouw Ziel spreekt tot je via jouw pen, om je inzichten te geven in dat wat werkelijk bij jou past. In deze vervolgcursus gaan de deelnemers opnieuw via het schrijven contact maken met hun Zielenwensen. Laat je wederom verwonderen door de taal van jouw Ziel, want daar word jij Zielsgelukkig van. Heb jij de beginnerscursus Zielsverbonden schrijven gemist en zou jij nu ook graag Zielsverbonden willen leren schrijven? Meld je dan alvast aan als belangstellende, want dan start ik ook weer met een beginnersgroep.

Investering in jezelf: € 85,- incl. materiaal

5-Cursusmiddagen:
maandagen 15 en22 januari – 5, 12 en 19 februari
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur


Tweedaagse cursus: UNIVERSAL HEALTH – Schumann resonantie
Anton Teuben
staat in Nederland bekend als klokkenluider en UFO meldpunt. Hij geeft met zijn team deze Schumann resonantie cursus.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen, wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

·        Het activeert het zelfgenezend vermogen.

·        Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties.

·        Het activeert uw cellen en restaureert uw DNA.

·        Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden.

·        Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie.

·        Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft.

Investering in jezelf voor beide dagen: € 125,-

2-Cursusdagen:
zaterdag en zondag 10 en 11 februari
Tijd: van 10.30 tot 17.00 uur

 


Driedaagse cursus: Mandala tekenen/kleuren
Johanna van Houten
is o.a. creatief therapeut en begeleidt deze cursus mandalatekenen.

Elke mandala les start met het kijken naar een mandala zodat jij tot innerlijke rust kan komen, alvorens jij zelf een intuďtieve mandala gaat tekenen (alleen inkleuren van een mandala behoort ook tot de mogelijkheden). Mandala tekenen of kleuren brengt jou rust en kalmte in hectische en stressvolle tijden. Het kan vermoeidheid en spanningen verlichten waardoor je mogelijk ’s nachts ook beter kunt slapen. Lichaam en geest kunnen er weer door in evenwicht komen.

Investering in jezelf: € 55,- incl. materiaal

3-Cursusmiddagen:
zaterdagen 17 februari – 3 maart - 17 maart
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur