Paranormale avond:
Helderziende waarnemingen (Psychometrie) d.m.v. foto’s en voorwerpen

Leo Roodveldt is paragnost en verzorgt al 40 jaar psychometrie avonden in het hele land. Zijn moeder was een bekend medium in Amsterdam. Vanaf zijn 18e jaar kwamen er bij hem ook steeds meer dingen door, waarvan hij toen niets snapte. Later ging hij het begrijpen. Hij ziet, voelt, ruikt en proeft dingen. Zo kan hij uitspraken doen over het verleden, het heden en de toekomst, die hij met de aanwezigen zal delen.

Er zijn over hem artikelen verschenen in Paravisie, Onkruid en Spiegelbeeld. Catherine Keyl ontving hem in haar TV show en in 2003 haalde hij de oudste kristallen schedel “Max” naar Nederland (ongeveer 42.000 jaar oud)

De bezoekers mogen per persoon één voorwerp of één foto neerleggen van één dierbare overledene of van één levende (die daarvoor wel toestemming moet hebben gegeven).

Entree: € 17,50 (iedereen krijgt een boodschap)

Dinsdag 11 september – Aanvang: 19.30 uur


Powerpoint presentatie:
Opgesloten in een piramide

Peter Toonen is bewustzijnscoach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen. Hij wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen.

Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem in diverse tijdschriften en kranten. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Zijn motto is: Houdt het simpel, de enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Tijdens deze powerpoint presentatie naar aanleiding van zijn boek met als titel: “Opgesloten in een piramide”, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13000 jaar (dus na de ijstijd) niet onze menselijke overlevingsdrang, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste

nederzettingen en later tot steden en staten die steeds groter en machtiger werden. Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een macht structuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken.

Rond 2012 werden uiteindelijk steeds meer mensen zich ervan bewust dat er op Aarde hyper dimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle Matrix. Hoe ziet deze Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was hiervan de bedoeling? Wat kunnen wij daar zelf tegen doen?

Wij kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: d.m.v. collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Of zijn we verslaafd aan oude patronen zoals die waarin anderen boven ons alles voor ons regelen?

Peter wil vooral ook praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn eigen dagelijks leven dat verder reikt dan de dagelijkse realiteit.

We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan wij scheppen?   

Entree: € 15,-

Dinsdag 25 september - Aanvang: 19.30 uur


Paranormale avond:
Bloemenreading

Marja Hoefsmit (alias “Kruidje”) is medium en een specialiste op het gebied van kruiden en bloemen.

Marja geeft vanavond iedereen een bloemenreading aan de hand van één door jou meegebrachte bloem die een tijdje in jouw omgeving heeft gestaan.

Entree: € 17,50 (iedereen krijgt een boodschap)

Dinsdag 2 oktober – Aanvang 19.30 uur


Powerpoint presentatie:
Graancirkels 2018 – nieuwe inzichten, nieuwe mijlpalen

Janet Ossebaard is al sinds 1994 actief betrokken bij het graancirkel onderzoek en zij wordt wel gezien als dé deskundige op het gebied van graancirkels.

Tijdens deze nieuwe powerpoint presentatie over de allernieuwste graancirkels van dit seizoen, zal zij die weer met veel enthousiasme tonen en verklaren aan zowel nieuwkomers als aan hen die al eerdere presentaties over graancirkels hebben bijgewoond. Janet’s kennis van zaken in combinatie met prachtige beelden en haar levendige verteltrant staan garant voor een onvergetelijke bijeenkomst, waar weer lang over nagepraat zal worden.

Entree: € 15,-

Dinsdag 16 oktober – Aanvang: 19.30 uur


Interactieve lezing:
Creëren wij ons eigen leven?

Wim van Muiswinkel werd geconfronteerd met een midlifecrisis waardoor hij wakker werd geschud en vervolgens met al zijn energie op verschillende manieren aan bewustwording en groei is gaan werken. ‘Een cursus in wonderen’ en het werk van mystica Sonia Bos zijn voor hem belangrijke inspiratiebronnen. Hij heeft over zijn proces een boek geschreven: ‘Als het binnenste naar buiten wil’.

De vraag of en in hoeverre wij ons eigen leven creëren is een hele belangrijke, want het antwoord daarop bepaalt met welke houding wij in het leven staan.

Zeg jij nee, dan ben je een speelbal van het lot, een willoos slachtoffer. Zeg jij ja, dan heb jij jouw leven in eigen hand. Maar in welke mate? En als dat zo is, waarom gaat ons dan niet alles voor de wind? Zijn wij ons eigenlijk wel bewust van wat wij creëren? En hoe doen wij dat dan? Wat komen wij hier eigenlijk doen….?

Tijdens deze avond gaan wij op zoek naar antwoorden op deze vragen, puttend uit kennis, ervaringen en inspiratie. Wij sluiten af met een meditatie waarin wij bewust creëren. 

Entree: € 15,-

Dinsdag 23 oktober – Aanvang: 19.30 uur


Paranormale avond:
Helderziende waarnemingen tijdens Allerzielen d.m.v. foto’s

Wim & Ronnie Helsdingen doen helderziende waarnemingen d.m.v. een foto van een dierbare overledene. Per bezoeker mag maximaal één foto ingeleverd worden. Een foto laten zien op een mobiele telefoon is in dit geval niet mogelijk. Graag één papieren afdruk van een scherpe foto meenemen, waarop slechts één persoon mag staan en waarvan de ogen goed zichtbaar zijn.

Wij verzoeken jullie alleen met ja of nee te antwoorden op vragen van het medium, ter bevestiging dat je het wel of niet herkent en verder geen extra informatie te geven, behalve als er door het medium zelf naar gevraagd wordt! Iedereen krijgt bij binnenkomst een waxinelichtje om voor de overledene aan te steken, dit i.v.m. Allerzielen.

Entree: € 17,50 (iedereen krijgt een boodschap)

Vrijdag 2 november – Aanvang 19.30 uur


Paranormale avond:
Spontane Helderziende Waarnemingen

Margaretha Gieles is medium en schrijfster van boeken over paranormale zaken.

Unieke kans voor iedereen in Drenthe om een persoonlijke boodschap via medium Margaretha Gieles te kunnen ontvangen, omdat Margaretha haar paranormale avonden normaal alleen in de regio Zeeland/Brabant geeft. Margaretha Gieles woont in Zeeland en daarom is het Noorden en Oosten van het land niet haar werkgebied.

Daar Margaretha in het weekend van 17 en 18 november twee dagen een CKD workshop komt verzorgen, verblijft zij een paar dagen in Drenthe, waardoor er op woensdag 21 november ook privé consulten mogelijk zijn en zij op vrijdag 16 november een paranormale avond geeft over heden, verleden en toekomst door middel van spontane helderziende waarnemingen.

Voor deze avond hoef je geen foto’s, sieraden of wat dan ook mee te nemen, alleen jezelf, want via haar mediumschap krijgt Margaretha spontaan voor jou een persoonlijke boodschap door.

Entree: € 17,50 (iedereen krijgt een boodschap)

Vrijdag 16 november – Aanvang: 19.30 uur


Thema avond:
Medicijnwiel in combinatie met healing

Maarten Oversier werkt inmiddels 20 jaar als reïncarnatietherapeut. Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops in binnen en buitenland.

Wat hebben Indianen met reïncarnatietherapie te maken? Het medicijnwiel is het fundament van menig Indiaanse cultuur. Het drukt een universele vier-eenheid uit, die zich voortdurend als een krachtveld om en in ons beweegt. Het is een besef dat veel goeds kan doen, maar waarover we ‘van huis uit’ weinig meekrijgen. Het medicijnwiel is voor Maarten een onmisbare raadgever geworden.

Middels het medicijnwiel wordt er vanavond ook een groepshealing gedaan.   

Kosten: € 15,-

Dinsdag 27 november – Aanvang: 19.30 uur


Paranormale avond:
Helderziende waarnemingen met waskaarten

Ben Paus maakt thuis intuïtief met behulp van zijn gids waskaarten met teksten voor de aanwezigen. Zijn zelfgemaakte kaarten, met boodschap, zijn vaak een verheldering van een situatie, zodat de kaarten in de toekomst ook hun werk nog voor de ontvanger met liefde kunnen doen. Het wordt wederom een avond vol verrassingen met een lach en een traan.

Als je een foto van een overledene mee wilt nemen, dan kan dat ook. Let wel, alleen foto’s van overledenen, dus geen foto’s van nog levende personen!

Entree: € 17,50 (iedereen krijgt een boodschap)

Dinsdag 11 december – Aanvang: 19.30 uur