Laatste Nieuws


Cursus: UNIVERSAL HEALTH-Schumann resonantie

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen, wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

Het activeert het zelfgenezend vermogen.

Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties.

Het activeert uw cellen en restaureert uw DNA.

Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie.

Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft.

Anton Teuben en zijn team geven de 2-daagse cursus Schumann resonantie nu ook in het Centrum voor Levenskunst in Emmen.
Data: 10 en 11 februari 2018.
Tijd: 10.30 tot 17.00 uur.
Investering in jezelf voor beide dagen totaal: € 125,-
U kunt zich er nu al voor aanmelden op tel: 0591-513355 of per email: info@centrumvoorlevenskunstemmen.nlWorkshop: Wat vertellen de chakrakleuren over jou?

Margaretha Gieles
is de grondlegster van de chakrakleurdiagnostiek (CKD), medium, magnetiseur en auteur van diverse boeken, waaronder het boek: “Kleur je leven in Balans”

Maak kennis (of hernieuw en verdiep jouw kennis) met de CKD methode van Margaretha Gieles.

Aan de hand van spontaan ingekleurde chakraschema’s en auralagen, is het mogelijk inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekten, in jouw lichamelijke en psychische gezondheid. Heb je bijvoorbeeld een burn-out, waar komt die burn-out dan oorspronkelijk vandaan, want pas na dat inzicht kun je genezen en voorkomen dat er in een later stadium opnieuw een burn-out optreed.

De kleuren leggen naast de blokkades, eveneens jouw talenten bloot

De CKD geeft ook inzicht in diverse situaties en gevoelens, zoals: Waarom voel ik mij zo onzeker? Waarom voel ik mij nergens thuis? Waarom voel ik mij onveilig? Waarom ben ik altijd aan het pleasen? Waarom voel ik mij niet prettig in deze baan? Is dit wel het werk dat bij mij  past? Waarom wil ik altijd de controle houden? Waar komen mijn angsten vandaan? etc.

De CKD geeft inzicht in jouw babytijd, jouw jeugd en in jouw huidige bestaan.

Je leert  in deze workshop schema’s van jezelf duiden, zodat jij dat thuis, wanneer er zich iets voordoet dat jij niet kan plaatsen, ook d.m.v. het inkleuren van een nieuw CKD schema voor jezelf helder kunt krijgen, zonder dat jij daar helderziend voor hoeft te zijn. De kleuren geven feilloos aan hoe jij (of jouw kind) zich voelt. Naast het ontdekken wat de kleuren in de chakra’s over jou vertellen, leer je een praktische oefening om jouw energieveld af te schermen en te versterken met kleur.

Houd je van kleur? Trakteer jezelf dan op deze inspirerende workshop.

Investering in jezelf: € 95,- incl. lunch, koffie/thee.

Zaterdag 14 april 2018 - Tijd: 11.00 tot 17.00 uur