Kijk ook bij de cursussen


Workshops: Moodboard maken

Johanna van Houten begeleidt de workshops moodboard maken.

Een moodboard weerspiegelt jouw persoonlijkheid, jouw gevoelens en verlangens. Intuďtief kies jij datgene wat er in jouw hart leeft. De teksten, de afbeeldingen, de kleuren, die je zonder erover na te denken selecteert en waarmee jij jouw moodboard vorm geeft, geven jou inzicht in dat wat jij nou eigenlijk echt wil. Een moodboard maak je zonder rekening te houden met wat je denkt dat mogelijk is, want anders zit je meteen in je beperking.

Een moodboard maken is een gezellig uitje, een cadeau voor jezelf. Ook te boeken als verjaardagsfeestje of als je iets anders te vieren hebt samen met jouw familie of vrienden. Informeer naar de aanvullende mogelijkheden.

Investering in jezelf: € 25,00 incl. materiaal
(per workshop los te volgen)

Dinsdag 6 februari
Donderdag 29 maart
Maandag 30 april

Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur


Workshop: Numerologie deel 1
Gerrit Jansen is sinds 1995 voor zijn beroep een gepassioneerd numeroloog en woordkunstenaar. (jouw lachspieren maken overuren!).


Numerologie en de combinatie van jouw persoonlijke cijfers geven handen en voeten aan je leven. In jouw persoonlijke numerologische gegevens liggen jouw unieke vermogens en jouw ware levensopdracht besloten. Jouw geboortedatum bepaalt je levensmissie en jouw naam bepaalt hoe je die kunt uitvoeren. Numerologie helpt je jouw masker af te zetten en het maximale uit jouw leven te halen.

Leef jij jouw leven zoals het bedoeld is?

Gedurende deze workshop wordt dat jou helemaal duidelijk. Tijdens deze workshop neemt Gerrit jou mee naar de fascinerende wereld van cijfers, getallen en woordcombinaties. 

Wegens groot succes zal hij in ons Centrum weer alle deelnemers op zijn geheel eigen humoristische wijze op hun persoonlijke nummer zetten. 

Investering in jezelf: € 65,-
Zondag 11 maart – Aanvang 13.30 uur


Workshop:
Wat vertellen de Chakrakleuren over jou?
Margaretha Gieles
is medium, magnetiseur, grondlegster van de Chakra Kleur Diagnostiek (CKD) en auteur van diverse boeken.

Maak kennis (of hernieuw  en verdiep jouw kennis) met de CKD methode van Margaretha Gieles. Aan de hand van spontaan ingekleurde auralagen- en chakraschema’s is het mogelijk inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekten, in jouw lichamelijke en psychische gezondheid. De kleuren leggen naast de blokkades, eveneens jouw talenten bloot.

De CKD geeft ook inzicht in diverse situaties en gevoelens, zoals:

Waarom voel ik mij zo onzeker?
Waarom ben ik altijd aan het pleasen?
Is dit wel het werk dat bij mij past?
Waarom wil ik altijd de controle houden?
Waar komen mijn angsten vandaan?
Etc.

De CKD geeft inzicht in jouw babytijd, jouw jeugd en in jouw huidige leven. Je leert schema’s van jezelf duiden, zodat jij daar thuis ook d.m.v. het inkleuren van een nieuw CKD schema voor jezelf mee verder kunt.

Naast het ontdekken wat de kleuren in de chakra’s over jou vertellen, leer je een aantal praktische oefeningen om jouw energieveld af te schermen en te versterken. Houd je van kleur? Trakteer jezelf dan op deze inspirerende workshop.

Investering in jezelf: € 95,- incl. lunch en materiaal

Zaterdag 14 april van 11.00 tot 17.00 uur