Kijk ook bij de cursussen


Workshops: Art Journaling

Johanna van Houten is creatief therapeut, coach en begeleidt deze workshop.

Art Journaling is een visueel kunstdagboek waarin je vrij bent om het de creatieve inhoud te geven die bij jou past. Art Journaling bevrijd je van het heilige moeten, van jouw faalangst en van jouw perfectionisme omdat het altijd goed is wat je maakt, want het is vrije expressie. Het geeft jou op een speelse manier rust en ontspanning. Tijdens deze workshop krijg je de beschikking over alle materialen zodat je direct kunt beginnen en niet al meteen alles hoeft aan te schaffen, want de ene techniek past nu eenmaal beter bij je dan de andere.

Ook leuk om op jouw verjaardag als feestje te boeken.


Investering in jezelf: € 25,- incl. koffie/thee en materiaal.

Vrijdag 15 september
Vrijdag 10 november
Vrijdag 08 december
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur


Workshops: Geluksdroomkaart maken

Johanna van Houten begeleidt de workshop Geluksdroomkaart maken.

Een Geluksdroomkaart weerspiegelt jouw persoonlijkheid, jouw gevoelens en verlangens. Intuďtief kies jij datgene wat er in jouw hart leeft. De teksten, de afbeeldingen, de kleuren, die je zonder erover na te denken selecteert en waarmee jij jouw Geluksdroomkaart vorm geeft, geven jou inzicht in dat wat jij nou eigenlijk echt wil. Een Geluksdroomkaart maak je zonder rekening te houden met wat je denkt dat mogelijk is, want anders zit je meteen in je beperking.

Een Geluksdroomkaart maken is een gezellig uitje, een cadeau voor jezelf. Ook te boeken als verjaardagsfeestje of als je iets anders te vieren hebt samen met jouw familie of vrienden. Informeer naar de aanvullende mogelijkheden.

Investering in jezelf: € 25,00 incl. materiaal en koffie/thee

Dinsdag 24 oktober
Dinsdag 07 november
Dinsdag 21 november
Vrijdag 01 december
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur


Workshops: Numerologie deel 1
Gerrit Jansen is sinds 1995 voor zijn beroep een gepassioneerd numeroloog en woordkunstenaar. (jouw lachspieren maken overuren!).

Numerologie en de combinatie van jouw persoonlijke cijfers geven handen en voeten aan je leven. In jouw persoonlijke numerologische gegevens liggen jouw unieke vermogens en jouw ware levensopdracht besloten. Jouw geboortedatum bepaalt je levensmissie en jouw naam bepaalt hoe je die kunt uitvoeren. Numerologie helpt je jouw masker af te zetten en het maximale uit jouw leven te halen. Leef jij jouw leven zoals het bedoeld is? Gedurende deze workshop wordt dat jou helemaal duidelijk.

Tijdens deze workshop neemt Gerrit jou mee naar de fascinerende wereld van cijfers, getallen en woordcombinaties. 

Wegens groot succes zal hij in ons Centrum weer alle deelnemers op zijn geheel eigen humoristische wijze op hun persoonlijke nummer zetten. 

Investering in jezelf: € 65,- incl. koffie/thee

Zaterdag 23 september – Aanvang 13.30 uur
Zaterdag 21 oktober – Aanvang 13.30 uur


Workshop: Herinneringsboek maken over een dierbare overledene

Johanna van Houten is schrijfster en creatief therapeut. 

Vandaag gaan wij tijdens deze workshop een herinneringsboek maken over iemand die jou dierbaar was en die jij heel erg mist. Dit boek gaat over verdriet en verder gaan. Het maakt niet uit of jouw dierbare kort of al jaren geleden gestorven is, het gaat om jouw gemis en verdriet dat gehoord en gezien mag worden. Alle nog niet verwerkte gevoelens hebben aandacht nodig, om een burn-out te voorkomen. Rouwen is hard werken en daarom is het goed om een herinneringsboek te maken. Het geeft inzicht in jouw rouwproces, waardoor je tot verwerking en aanvaarding komt van het onomkeerbare verlies van jouw dierbare. Kinderen, partners, ouders, opa’s en oma’s, allen sterven vroeg of laat, maar zolang jij je hen herinnert zijn ze niet dood! 

Investering in jezelf: € 35,- incl. herinneringsboek, materiaal en koffie/thee

Donderdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur


Workshop: Numerologie (voor gevorderden deel 2)
Gerrit Jansen is fulltime numeroloog en woordkunstenaar.

In workshop numerologie deel 2 komen er geheel nieuwe getallen aan bod die aansluiten bij jouw persoonlijke missie. Die getallen geven een verdieping op de reeds in workshop deel 1 bekend gemaakte getallen die te maken hebben met jouw geboortedatum en de bij jouw geboorte gegeven namen. (Neem de reeds in deel 1 verkregen getallen mee naar deze workshop) Deze nieuwe getallen hebben te maken met de mentale, fysieke en gevoelsmatige erfelijke belasting en de ondersteuning van de Engelen daarbij. Workshop deel 2 gaat over verbinding met jezelf, de ander en de Engelen. 

Investering in jezelf: € 65,- incl. koffie/thee

Zondag 12 november – Aanvang 13.30 uur

Deze workshop is alleen voor mensen die al eerder bij Gerrit Jansen workshop deel 1 hebben gevolgd.


Workshop:
Wat vertellen de chakrakleuren over jou?

Margaretha Gieles
is de grondlegster van de chakrakleurdiagnostiek (CKD), medium, magnetiseur en auteur van diverse boeken, waaronder het boek: “Kleur je leven in Balans”

Maak kennis (of hernieuw en verdiep jouw kennis) met de CKD methode van Margaretha Gieles.

Aan de hand van spontaan ingekleurde chakraschema’s en auralagen, is het mogelijk inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekten, in jouw lichamelijke en psychische gezondheid. Heb je bijvoorbeeld een burn-out, waar komt die burn-out dan oorspronkelijk vandaan, want pas na dat inzicht kun je genezen en voorkomen dat er in een later stadium opnieuw een burn-out optreed.

De kleuren leggen naast de blokkades, eveneens jouw talenten bloot. De CKD geeft ook inzicht in diverse situaties en gevoelens, zoals: Waarom voel ik mij zo onzeker? Waarom voel ik mij nergens thuis? Waarom voel ik mij onveilig? Waarom ben ik altijd aan het pleasen? Waarom voel ik mij niet prettig in deze baan? Is dit wel het werk dat bij mij past? Waarom wil ik altijd de controle houden? Waar komen mijn angsten vandaan? etc.

De CKD geeft inzicht in jouw babytijd, jouw jeugd en in jouw huidige bestaan. Je leert in deze workshop schema’s van jezelf duiden, zodat jij dat thuis, wanneer er zich iets voordoet dat jij niet kan plaatsen, ook d.m.v. het inkleuren van een nieuw CKD schema voor jezelf helder kunt krijgen, zonder dat jij daar helderziend voor hoeft te zijn. De kleuren geven feilloos aan hoe jij (of jouw kind) zich voelt. Naast het ontdekken wat de kleuren in de chakra’s over jou vertellen, leer je een praktische oefening om jouw energieveld af te schermen en te versterken met kleur.

Houd je van kleur? Trakteer jezelf dan op deze inspirerende workshop.

Investering in jezelf: € 95,- incl. lunch, koffie/thee.

Donderdag 16 november - 11.00 tot 16.30 uur


Workshop: Numerologie (voor gevorderden deel 3)
Gerrit Jansen is numeroloog in hart en nieren en komt vandaag weer naar ons Centrum om nu workshop numerologie deel 3 te geven aan hen die reeds deel 1 en 2 hebben gevolgd. Deze workshop is numerologisch verbonden met jouw gevoel en intuďtieve vermogens gerelateerd aan jouw levensmissie en de daarbij behorende getallen. (Neem de reeds in deel 1 en 2 verkregen getallen mee naar deze workshop)

Investering in jezelf: € 65,- incl. koffie/thee

Zondag 26 november – Aanvang 13.30 uur