Kijk ook bij de cursussen


Workshops: Moodboard maken

Johanna van Houten begeleidt de workshops moodboard maken.

Een moodboard weerspiegelt jouw persoonlijkheid, jouw gevoelens en verlangens. Intuďtief kies jij datgene wat er in jouw hart leeft. De teksten, de afbeeldingen, de kleuren, die je zonder erover na te denken selecteert en waarmee jij jouw moodboard vorm geeft, geven jou inzicht in dat wat jij nou eigenlijk echt wil. Een moodboard maak je zonder rekening te houden met wat je denkt dat mogelijk is, want anders zit je meteen in je beperking.

Een moodboard maken is een gezellig uitje, een cadeau voor jezelf. Ook te boeken als verjaardagsfeestje of als je iets anders te vieren hebt samen met jouw familie of vrienden. Informeer naar de aanvullende mogelijkheden.

Investering in jezelf: € 25,00 incl. koffie/thee en materiaal (per workshop, los te volgen)

Maandag 27 augustus
Dinsdag 30 oktober
Dinsdag 20 november

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur


Workshops: Ik wil schrijven

Johanna van Houten is schrijfster en geeft in de week van het schrijven, iedereen de mogelijkheid om binnen 1 uur al schrijvend te ontdekken, of schrijven in groepsverband bij jou past of dat jij liever alleen schrijft. De schrijfoefeningen tijdens deze workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Investering in jezelf: Schrijfontdekking/vrije bijdrage

Zondag 9 september – Aanvang 14.00 uur / 15.00 uur / 16.00 uur


2-Daagse workshop: Tarot

Wim Helsdingen is al ruim dertig jaar werkzaam als medium en tarotspecialist. Als verzorger van medium avonden is hij samen met zijn vrouw Ronnie een graag geziene gast in ons Centrum.

Ben je geďnteresseerd in de werking van symbolieken?
Ben je in het bezit van de tarotkaarten van Waite?
Weet je niet goed hoe je daarmee kunt werken?
Dan is dit jouw kans!

Dit is een workshop voor iedereen die dit orakelspel wil leren begrijpen.

De Tarot van Waite heeft 78 kaarten. Elke kaart heeft een eigen unieke symboliek. Deze symbolieken zijn verbonden met de esoterie en de geestelijke vermogens (Grote Arcana), maar ook met de beslommeringen van alledag (Kleine Arcana).

In deze 2-daagse Tarotworkshop willen Wim en Ronnie je laten kennismaken met de betekenissen achter de symboliek van de tarotkaarten van de Grote Arcana. Zij willen jullie leren hoe je de aanwijzingen van de tarot in je dagelijks leven kunt gebruiken en toepassen. Je ontdekt tijdens deze workshop dat je de diepere betekenis achter de symboliek van de tarot kunt leren interpreteren. Zij leren je dat via de methode van de Karmische lijn (heden-verleden-toekomst). Je kunt op die manier uitleggen wat de kaarten je te vertellen hebben. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je hart ervoor open te stellen en je eigen tarotkaarten mee te nemen naar deze workshop.

Investering in jezelf: € 150,- incl. koffie/thee en boek Tarot-inzichten voor beginners

Exclusief: Lunch en Tarotkaarten.

Zelf aanschaffen: Tarotkaarten van Arthur Edward Waite & Pamela Coleman Smith (standaard editie, normaal formaat 7x12 cm). Bij Uitgeverij Koppenhol € 14,95

Zaterdag/zondag 22/23 september van 10.00 tot 17.00 uur


Verdiepingsworkshop n.a.v. zijn boek “Opgesloten in een piramide”

Peter Toonen is bewustzijnscoach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen. Hij wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen.

Een dag waarop we dieper ingaan op de krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd. Niet alleen gaan wij zien hoe diep deze Matrix ingrijpt in ons dagelijks leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Wat wij de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel wij daardoor een indeling in een wereld ‘buiten’ ons en een wereld ‘in’ ons als een kunstmatige scheiding beleven, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.

Beide modules worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. Wij zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil jij scheppen en hoe?

Macro:
In de ochtend bespreken we tot in detail de herkomst van deze krachten en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.

Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.

Micro:
In de middag onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijks leven op het persoonlijk vlak: werk, relaties, gezondheid, enz.

Sleutelwoorden: psychopaten, narcisme, robotisering, verslaving, samenwerking, bewustzijnsgroei.

Investering in jezelf: € 90,- incl. Koffie/thee

Zaterdag 6 oktober van 10.30 tot 17.30 uur


Workshop:
Numerologie op een bijzondere datum

Gerrit Jansen is sinds 1995 voor zijn beroep een gepassioneerd numeroloog en woordkunstenaar.

Op deze speciale datum 11-11-11 met alleen maar  meestergetallen maakt Gerrit de verbinding met jouw levensmissie en wat deze spirituele datum jou te zeggen heeft.

Een ieder die numerologie deel 1 reeds gedaan heeft kan zich voor deze workshop aanmelden. (Beperkt aantal deelnemers mogelijk)  

Investering in jezelf: € 65,- incl. koffie/thee
Zondag 11 november – Aanvang 13.30 uur


Workshop:
Chakra Kleur Diagnostiek
(Kleur je leven in balans)

Margaretha Gieles
is medium, magnetiseur, grondlegster van de chakrakleurdiagnostiek (CKD) en auteur van diverse boeken.

Maak kennis (of hernieuw  en verdiep jouw kennis) met de CKD methode van Margaretha Gieles.

Aan de hand van spontaan ingekleurde auralagen- en chakraschema’s is het mogelijk inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekten: in jouw lichamelijke en psychische gezondheid. De kleuren leggen naast de blokkades, eveneens jouw talenten bloot.

De CKD geeft ook inzicht in diverse situaties en gevoelens, zoals:

Waarom voel ik mij zo onzeker?
Waarom ben ik altijd aan het pleasen?
Is dit wel het werk dat bij mij past?
Waarom wil ik altijd de controle houden?
Waar komen mijn angsten vandaan?
Etc.

De CKD geeft inzicht in jouw babytijd, jouw jeugd en in jouw huidige leven. Je leert schema’s van jezelf duiden, zodat jij daar thuis ook d.m.v. het inkleuren van een nieuw CKD schema voor jezelf mee verder kan.

Naast het ontdekken wat de kleuren in de chakra’s over jou vertellen, leer je een aantal praktische oefeningen om jouw energieveld af te schermen en te versterken.

Houd je van kleur? Trakteer jezelf dan op deze inspirerende workshop.

Investering in jezelf: € 95,- incl. koffie/thee, lunch en materiaal

Zaterdag 17 november van 10.30 tot 17.00 uur


Workshop:
Chakra Kleur Diagnostiek (verdiepingsdag)

Margaretha Gieles geeft vandaag een CKD dag voor allen die al eerder deelgenomen hebben aan een CKD workshop, ook al is dat langer geleden dan kan jij je toch aanmelden voor enkel deze dag.

Vandaag zal de nadruk liggen op de interpretatie van de kleuren in de auralagen in combinatie met de chakra’s. Wat vertellen de ingekleurde auralagen over mij? Ook leer je de auralagen duiden bij de andere deelnemers, zodat jij er thuis mee verder kan.

Investering in jezelf: € 95,- incl. koffie/thee, lunch en materiaal

(Volg jij beide dagen dan krijg je € 20,00 korting)

Zondag 18 november van 10.30 tot 17.00 uur


Workshop:
Numerologie voor jongeren

Gerrit Jansen is sinds 1995 voor zijn beroep een gepassioneerd numeroloog en woordkunstenaar. (jouw lachspieren maken overuren!).

Numerologie saai? Vergeet het maar! Het is de leukste en interessantste workshop die er is. Numerologie is de kennis van de cijfers en getallen en werd reeds eeuwen geleden ook al als wetenschap beoefend. Niks zweverigs aan dus.

Heb jij geen idee welke (vervolg) studie jij wil gaan doen? Of wat voor werk jij later wil gaan doen? Twijfel jij of je wel de juiste opleiding volgt? Of valt de gekozen studierichting jou zwaar en zou jij graag willen weten waarom dat zo is? Wil jij inzicht in jouw mogelijkheden, talenten en valkuilen? Wil jij persoonlijk en humoristisch op jouw nummer gezet worden, zodat jij weet wat jouw levensopdracht is? Meld je dan nu al aan voor deze workshop, want er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar in verband met dat de groep klein gehouden wordt zodat alle deelnemers een uitgebreid persoonlijk advies krijgen. Bovendien is er daardoor volop tijd om vragen te stellen over jouw eigen levensopdracht.

Een juiste studiekeuze en beroepskeuze gebaseerd op jouw levensopdracht kan jou tegenslagen besparen en is de basis voor een gelukkig leven, voor nu maar ook voor in de toekomst.  Daar heb jij je leven lang plezier van.

Investering in jezelf: € 50,- incl. koffie/thee
Zondag 16 december – Aanvang 13.30 uur